Over ons

NG-Autosport is ontstaan door een grote passie voor auto’s. Onze doelstelling is om bekendheid te verwerven in de tuning wereld. Dit met hoogwaardige kwalitatieve producten door een ongeëvenaarde afstemmingsservice te bieden. Onze bedrijvigheden gebeuren in Pottes (Celles) op een boogscheut van Kortrijk (West-Vlaanderen).

NG-Autosport is gespecialiseerd in het hercalibreren van software voor het beheer van het Engine Management Control System (ECU) voor auto's, bestelwagens en campers in de volksmond genaamd Chiptuning. We hebben een nauwe samenwerking met toonaangevende hardware fabrikanten en blijven constant up to date voor nieuwe wagens en verbeteringen.

Bij NG-Autosport zijn we van mening dat betrouwbaarheid en rijeigenschappen net zo belangrijk zijn als prestaties. De afstellingen zijn realistisch en onze bestanden zijn ontworpen om de prestaties te optimaliseren zonder de betrouwbaarheid in gevaar te brengen.

Het opladen van aangepaste software levert een aanzienlijke winst in vermogen en koppel? Hierbij wordt rekening gehouden om de meeste brandstofefficiëntie te genereren. Voor een fijn afstelling maken we hiervoor gebruik van onze geijkte Bapro vermogen testbank met metingen voor en na.

NG-Autosport biedt garantie tegen eventuele softwarestoringen, alle originele software wordt geback-upt op een server zodat we op elk moment het voertuig met de oorspronkelijke software kunnen terugzetten.

Indien u op zoek bent naar meer vermogen of een lager brandstofverbruik, NG-Autosport heeft voor u de tuning-oplossing. NG-Autosport streeft naar het beste in vakmanschap en klanttevredenheid zowel in onderdelen, montage, service en hercalibratie van de software.

Kies voor NG-Autosport, u kunt er zeker van zijn dat uw voertuig in veilige handen is.